top of page
   OM TJÄNSTEN   
VAR SOM HELST, NÄR SOM HELST

Med vårt bokningssystem för tvättstugor kan du boka din tid där du befinner dig. Genom att använda vår enkla app bokar du lätt en tid på bussen till jobbet, på lunchrasten, eller precis var och när det passar dig.

INGA MISSADE TIDER

En återkommande utmaning är att komma ihåg sin tvättid. Med appen kommer du inte hinna hem fortare eller få mer tid till att tvätta. Däremot kommer du få en notis innan din tvättid, tiden ställer du själv in i appen.

Boka Tvättid
BOKNING I TVÄTTSTUGAN
PRECIS SOM VANLIGT

Har du ingen smartphone kan du självklart boka en tid i tvättstugan, precis som förr. Vi sätter upp en bokningsdisplay i, eller i anslutning till tvättstugan. För att boka klickar du på önskad tid, knappar in din pinkod och klickar på OK.

Boka Tvättid
…ELLER VIA WEBBEN

Du som vill kan även boka via vår hemsida där du loggar in på samma sätt som i smartphone-appen. Om er förening har en egen hemsida kan ni enkelt logga in och boka via den också om ni så önskar.

BOKNING OCH MER…

I appen kan du förutom att boka och avboka tider även ställa dig i kö till redan upptagna tider samt ta emot och skicka meddelande till t.ex. fastighetsskötaren eller styrelsen.

FRITT ANTAL BOKNINGSOBJEKT

Våra kunder bokar inte bara tider i tvättstugan med vårt bokningssystem. Här är några exempel på andra saker våra kunder lagt till:

  • bastu

  • övernattningslägenhet

  • boulebanan

  • grillen på gården

  • partytält

  • slagborrmaskinen

bottom of page